Ознака: Роберт Цветковски

Изложба на Роберт Цветковски во Куманово

Вечерва, во 20 часот, во изложбениот салон на центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово ќе биде отворена изложба на слики, со наслов „Порака“,...

Изложба на слики „Порака“ од Роберт Цветковски во Куманово

Изложба на слики со наслов „Порака“ од академскиот сликар Роберт Цветковски ќе се отвори в четврток во Изложбениот салон на НУ Центар за култура...