Ознака: Роберт Патисон

Роберт Патисон е најубав маж на светот

Де Силва во своето истражување ја користел формулата на златните пропорции на грчката убавина, за која уште од античко време се верува дека ја...

Роберт Патисон прво Бетмен, па Бонд

Дени Бојл, режисерот што ги снимаше „Треинспотинг“ и „Милионер од гетото“, а потоа проба да го убие Џејмс Бонд, открива дека актерот што ќе...