Ознака: рихард вагнер

„Ѕвездена музика“ со оркестарот на Филхармонијата

„Ѕвездена музика“ е насловот на концертот на оркестарот на Филхармонијата, кој ќе се одржи в четврток во 20 часот. На програмата е инспиративната компилација...