20.8 C
Skopje
6.6.2020 - 19:15

Ознака: Ристо Магдинчев

Преку Катар во Франција

Тренерскиот живот на Магдинчев беше интересен и исполнет со многу преселби. Откако тренираше повеќе југословенски екипи, замина во Катар, за оттаму да продолжи во...

Ристо Магдинчев – ракометен глобтротер

Магдинчев ја почна кариерата во РК Југ, за да продолжи во други клубови, а тренерскиот занает го почна во Швајцарија. Нашиот ракометен стратег беше...

Од виденото на СП ракометот оди во нагорна линија

ОД СТРУЧЕН АГОЛ Веќе по три кола на Светското ракометно првенство во Германија и во Данска се издвоија главните фаворити за трката по медали....