12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 14:04

Ознака: рисица

Во Маврово обележана втората рисица за оваа сезона

Македонското еколошко друштво (МЕД) на 24 февруари заедно со Националниот парк „Маврово“ со помош на кафез-замка заловија нова единка балкански рис на планината Бистра...