Ознака: рингишпил

„Нацистичкиот рингишпил“ воопшто не е забавен

Забавниот парк „Летот на орелот“, кој беше отворен пред само неколку недели во близина на Фрајбург во југозападна Германија, мораше да биде затворен откако...

Рингишпил излета во БиХ, повредени четири деца

Четири деца се повредени во Какањ, кога рингишпил полн со деца излетал од предвидената рута на движење, а корпите со децата се закачиле за...