3.6 C
Skopje
10.12.2019 - 7:42

Ознака: „Рикстеатерн“

Соработка со Шведскиот национален театар

Министерот за култура Асаф Адеми во просториите на Министерството за култура оствари работна средба со директорот на „Рикстеатерн“, Шведскиот национален театар, скопјанецот Дритеро Касапи. На...