Ознака: ризница

Кому му припаднале 22 милијарди долари од ризницата?

Мистеријатa за индискиот храм Во Индија заврши судската постапка што привлече големо внимание во јавноста. Ризницата на храмот „Падманабхасвами“, проценета на 22 милијарди американски долари,...

Келераба – ризница на здравје

Келерабата е зеленчук од фамилијата зелки. Најмногу се користи во Европа и во Азија, а својата популарност ја должи на големите здравствени бенефиции, кои...