Ознака: ризикот

Дебелината двојно го зголемува ризикот од сериозни компликации од опасниот...

Новото истражување ги потврдува веќе постојните студии што ги изведоа научници од Велика Британија. Дебелината предизвикува низа болести, како што се дијабетес и висок...