16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 6:57

Ознака: „Риека 2020 – европска престолнина на културата“

Изложба на Климт на „Риека 2020 – европска престолнина на културата“

Kултурно-уметничката програма „Риека 2020 - европска престолнина на културата“, која идната година ќе се одвива во познатиот хрватски, приморски град Риека, ќе содржи повеќе...