Ознака: риголето

„Риголето“ со солисти од Италија на „Мајски оперски вечери“

На 47. Мајски оперски вечери, вечерва, во 20 часот, ќе биде изведена оперската претстава „Риголето“, едно од најголемите и најсилни оперски ремек-дела на таткото...

Oперската претстава „Риголето“ во МОБ

Во Македонската опера и балет на 15 март 2019 (петок) со почеток во 20 часот ќе биде изведена оперската претстава „Риголето“, едно од најголемите...

Oперската претстава „Риголето“ во МОБ

Во Македонската опера и балет на 15 март 2019 (петок) со почеток во 20.00 часот ќе биде изведена оперската претстава „Риголето“, едно од најголемите...