18.6 C
Skopje
20.6.2019 - 23:50

Ознака: риболовци-собирачи

Европските флоти чекаат нови ловци

Белгија, Бугарија, Финска, Германија, Полска, Словачка и Швајцарија изминатите недели објавија планови за купување нови борбени авиони и друга воена опрема. Таквата вест со задоволство...

Дали светот ќе остане без риби?

На риболовците треба да им биде доверена одговорноста над рибите што ги ловат. На крајот, тие имаат и најголем интерес популацијата на рибите да...