18.6 C
Skopje
18.7.2019 - 23:46

Ознака: риболови

Прихранување на рибите

Основната идеја на сето ова е токму на одбраниот простор да има што повеќе риби, нивна поголема активност во водата и, секако, притоа да...

Во која доба од годината да се риболови?

Основните природни фактори што влијаат на успехот во риболовот секако се и годишните времиња, времето во денот, нивото и бојата на водата, метеоролошките промени,...