8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 0:16

Ознака: Рибата

Рибата смрди од утробата

Некогашниот премиер Љубчо Георгивски, во едно од неговите постпремиерски интервјуа, изјави оти најголемите грешки, како премиер и како партиски лидер, ги правел во делот...

Рибата Сима

Наеднаш рибата проговори: „Детенце јас се викам Сима, а ти како се викаш?“ Марко зина да ѝ одговори, ама тогаш свирчето му падна од...