15 C
Skopje
18.2.2019 - 16:16

Ознака: „Ре-медика“

Шпилхозни и маички од РК Металург за новороденчињата во ,,Ре-медика“

Ракометниот клуб Металург вчера донира пакети со бебешка облека за првата приватна општа болница ,,Ре-медика“. Донацијата се состои од бебешки шпилхозни, лигавчиња и маички...

Ин витрото – огромна придобивка за човештвото

Во првата приватна општа болница „Ре-медика“, во центарот за инвитро-фертилизација, во период од 11 години, откако постои центарот, има повеќе од 4.000 живородени бебиња Точно...

Во „Ре-медика“ се роди првото дете од подмладени јајчници

Во првата приватна општа болница „Ре-медика“ се роди првото бебе чија мајка беше подложна на методот на оваријално подмладување, односно подмладување јајчници. Доц. д-р...

Нова аптека и крводарителска акција за 13-от роденден на „Ре-медика“

Со традиционална крводарителска акција, како и со отворање на новата аптека „Данеа фарм“, првата приватна општа болница „Ре-медика“ вчера го прослави 13-от роденден. Директорката...