7.9 C
Skopje
4.12.2020 - 21:59

Ознака: рејтинг-поените

Дали рејтинг-поените помагаат да се предвиди идниот шампион?

Неколку тинејџери (во категории до 12, 16 и до 18 години) имаат повисок рејтинг од актуелниот светски првак Магнус Карлсен на истата возраст, ја...