Ознака: Рејнџ Ровер Евок

Новиот Рејнџ Ровер Евок претставен во Скопје

Вчеравечер, во срцето на Скопје, со современ динамички перформанс, премиерно беше претставен комплетно новиот Рејнџ Ровер Евок, луксузен компактен СУВ, создаден за градот и...