Ознака: рејдиохед

Моќниот „Рејдиохед“ во џез-верзија

Џез-аранжманите на нивните композиции ќе бидат уникатна фузија меѓу различните музички правци, а тоа првпат ќе биде претставено на македонската музичка сцена На 30 ноември,...

Музиката на „Рејдиохед“ во џез верзија во Филхрамонија

Во големата сала на Филхармонијата, на 30 ноември биг-бендот на Здружението на џез-музичари на Македонија (ЗЏМ), ќе ги изведе најдобрите теми на една од...