-1.9 C
Skopje
19.11.2018 - 8:47

Ознака: решителност

Со храброста човекот застанува на страната на доброто

проф. д-р Кирил Темков Колку е подобро кога се покажуваат храброст и решителност, отколку страшливост и малодушност! Храброста значи отворено да се реши прашањето, а...