15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 17:56

Ознака: решенија

Ненавремено изготвување решенија за данок на имот и легализацијата со најмногу...

Внатрешната контрола во рамки на градската администрaција, која започна да функционира од 17 септември годинава, според првичните извештаи ги дава резултатите со подобрување на...

Европа сугерира „балкански начин“ на решенија

Иако не постои прецизна дефиниција на поимот „балкански начин“, на неговото споменување вообичаено сите реагираат како на начин за постигнување на целта со заобиколување...

Граѓаните нудат решенија за спас од кучињата-скитници

Долго време граѓаните мака мачат со кучињата-скитници. Овој проблем предолго е актуелен и во изминатава година навистина стана застрашувачки. Постојано наидуваме на вести што...