-1.9 C
Skopje
19.11.2018 - 8:46

Ознака: речно корито

Се чисти коритото на реката Сушица

Со завршувањето на летото, градското комунално претпријатие од Кичево, пристапи кон чистење на коритото на градската река.Машините од вчера засилено работат и според нивните...