11.5 C
Skopje
25.5.2019 - 9:32

Ознака: референца

Македонија останува без име и се обезличува со нова референца

Името на нашата држава е - Македонија. Го доби од народот, а не од регионот. Во сега далечната 1944 година беше одржано заседанието на...