Ознака: ретро-журка

Фамилијарна ретро-журка

Неуморниот организатор и креатор на ноќниот живот во градот Милорад Цаиќ-Цајо, в сабота, организира голема ретро-забава што ќе се одржи во арената „А1“, со...