17.8 C
Skopje
18.6.2021 - 8:07

Ознака: реткост

Мешаните бракови стануваат реткост

Деградацијата на меѓунационалните односи во БиХ и поранешната југословенска заедница влијаела на намалување на меѓунационалните врски, особено од почетокот на 1990 година На подрачјето на...

Имаме женски филм, со женски ликови и приказни, што тука е...

Во чест на филмот „Втора шанса“ на режисерката Марија Џиџева, што го отвори 22-то издание на „Скопје филм фестивал“ во Младинскиот културен центар се...

Во дивината забележана златно-жолта зебра

Животните со нарушена концентрација на меланин се вистинска реткост и богатство за фотографите, затоа што ретко се среќаваат. Меѓутоа нивниот живот може да трпи...