8.1 C
Skopje
23.2.2020 - 20:42

Ознака: реструктурирани

Рама се фати за метла во албанската дипломатска мрежа

Албанија Повеќе од 50 албански дипломати ќе бидат повлечени, додека 80 отсто од албанските конзулати во светот ќе бидат реструктурирани. Оваа реформа во албанската дипломатија,...