11.8 C
Skopje
27.10.2021 - 20:52

Ознака: Ресенско

Неексплодирана артилериска граната пронајдена во Ресенско

По Демирхисарско, и во Ресенско во текот на оваа седмица е пронајдена  неексплодирана артилериска граната калибар 75 мм, која датира од Првата светска војна....