12.8 C
Skopje
18.11.2019 - 11:17

Ознака: „Република Илинденска Македонија“

РИМ

Нашиве „креативци“ не отидоа подалеку од старите југословенски наративи: го извадија од ракав на основачкиот мит за Илинден, кој во бившата држава служеше како ‘доказ’...