3.8 C
Skopje
20.10.2021 - 5:41

Ознака: репризнавање

Како ќе се одвива репризнавањето на Македонија

Со допис до ОН, новото име ќе се побара да го употребуваат над 130-те земји што досега ја признаа државата како Република Македонија. За...