Ознака: репрезентативни категории

Георгиевски: Очекувам напредок во сите репрезентативни категории

Кадетското ЕП во Скопје претставува нов голем предизвик за успешен настап на оваа репрезентацијата, која сметам дека има сили да го оствари, вели генералниот...