9 C
Skopje
21.11.2018 - 1:28

Ознака: реорганизација

Фени излегува од стечај, следува реорганизација

Судијката Валентина Ѓорѓиевска ја потврди одлуката што ја донесе Собранието на доверители на 4. јули со која е прифатен планот за реорганизација на Фени...