Ознака: РЕНЕКСПО

Интересот на странските компании го одбележа саемот РЕНЕКСПО

Преку 40 изложувачи од Централна Европа и регионот, и на стотина учесници на конференциите како и голем број на посетители, се сретнаа на првиот...

Производството на електрична енергија од обновливи извори во фокусот на РЕНЕКСПО

  Владата е посветена на унапредување на енергетското живееење во земјата, со особен фокус на зголемувањето на производството на електрична енергија од обновливи извори, истакна...

Почнува меѓународниот саем РЕНЕКСПО

Меѓународниот саем РЕНЕКСПО (RENEXPO) првпат во Северна Македонија ги отвора своите врати за деловните лидери, носителите на одлуките, локалните и меѓународните стручњаци за обновлива...

Извонредни предавачи и деловни лидери на меѓународниот саем РЕНЕКСПО

Организаторот на првиот меѓународен саем РЕНЕКСПО, преку соопштение ги повикува заинтересираните да ги проследат пропратните конференции кои ќе соберат извонредни предавачи, носители на одлуки,...

Меѓународниот саем РЕНЕКСПО првпат во Македонија

Меѓународниот саем РЕНЕКСПО ( RENEXPO) првпат во Северна Македонија ги отвора своите врати за деловните лидери, носителите на одлуките, локалните и меѓународните стручњаци за...