Ознака: Рената Денеска

Дескоска: Потребна е подобра регионална соработка во борбата против организираниот криминал

Корупцијата не познава граници, но истите се користат за прикривање на нелегално стекнатата корист. Поради тоа, неопходна е ефикасна меѓународна соработка за спречување и...