Ознака: ремонт

Бутелска повторно на ремонт

Којзнае по кој пат се раскопува улицата Бутелска. Жителите на општината Бутел се жалат на отежнатите услови за одвивање нормален сообраќај и на големата...

Остранет дефектот на РЕК Битола 

Според информациите од РЕК Битола, во текот на вчерашниот ден, во попладневните часови, дојде до краток спој во едно од електричните кола на електростатскиот...

„Блок 2“ вклучен во мрежата

Заврши капиталниот ремонт на „Блок 2“ на РЕК „Битола“. Постројката е синхронизирана со електроенергетскиот систем на РСМ и испорачува електрична енергија согласно потребите на...

Успешно завршен ремонтот на „Битола 3“

Ремонтните активности на „Битола 3“ завршија успешно. По успешниот ремонт, во текот на денот почнуваат пуштачките операции на блокот, по што „Битола 3“ ќе...

РЕК „Битола“ стартуваше со ремонтот на првиот блок

РЕК „Битола“ почна со ремонтните активности предвидени за годинава. До средината на ноември ќе бидат направени редовни ремонти на Блок 1 и Блок 3...