7 C
Skopje
17.11.2018 - 16:41

Ознака: РЕК

Дали Битола ќе остане енергетски град?

Во Битола, како традиционално енергетски град, деновиве завладеа загриженост по информациите дека интересот на младите битолчани за изучување на геолошко-рударската струка е речиси никаков,...