20.8 C
Skopje
6.6.2020 - 19:53

Ознака: (ре)креираат

Политичките елити ја (ре)креираат и националната и балканската историја

Историчарите се подготвени да им служат на тие политички елити. Ако можат да најдат историчари што ќе бидат во нивна служба, тие го користат...