13.5 C
Skopje
24.2.2020 - 15:49

Ознака: река Сушица

Ќе се уредува коритото на реката Сушица, во должина од 624...

Радовиш Веќе почна проектот „Заеднички мерки за спречување и намалување на последиците од катастрофи во општините Сандански и Радовиш“, финансиран од ЕУ, преку Интеррг -...

Коритото на река Сушица „плаче“ за санација

Изградено во далечната 1973 година, под забот на времето и нередовното одржување, коритото на река Сушица во Кичево „плаче“ за санација. Камењата во коритото...

Преполн контејнер турнат во реката Сушица

Колку вработените од комуналното претпријатие и да се грижат за редовно одржување на градската чистота во Кичево, сепак, поединечно граѓани не водејќи сметка дека...