Ознака: река Брегалница

Пуштен во употреба новиот пешачки мост на реката Брегалница

Делчево Општина Делчево доби прв пешачки мост на реката Брегалница и тој е веќе пуштен во употреба. Надлежните од локалната самоуправа, сметаат дека со ставањето...

Изградба на пристапни рампи на мост на реката Брегалница

Во Делчево интензивно се работи на изградбата на пристапните рампи на првиот пешачки мост на реката Брегалница. Во согласност со проектот, пристапните рампи на...