3.8 C
Skopje
20.10.2021 - 6:01

Ознака: реис-ул-улема Сулејман ефенди Реџепи

Соживотот е начин на живеење, а не куртоазија

Реис-ул-улема Сулејман ефенди Реџепи, поглавар на Исламската верска заедница (ИВЗ) Искрено да се почитуваме, да го шириме добриот збор и заемно да си помагаме. Само...