Ознака: регистрација

Бизнис – инфо

Регистрација на ДДВ-обврзници Од 1 јануари стапи во сила нов праг за ДДВ-обврзници во износ од 2 милиони денари. Заклучно со 15 јануари, сите правни...

Се зголемува прагот за задолжителна регистрација за ДДВ на 2.000.000 денари

Зголемување на прагот за задолжителна регистрација за целите на данокот на додадена вредност од 1.000.000 денари на 2.000.000 денари предвидуваат измените на Законот за данокот...