-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 15:51

Ознака: регионални благајни

Државна лотарија отвора нови регионални благајни за исплата на добивки над...

Државна лотарија, со цел да одговори на барањата на играчите, отвора нови регионални благајни за исплата на добивки од игрите на среќа Лото7, Џокер...