13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 22:41

Ознака: реген-ков

Пронајдено е ново оружје во борбата против ковид-19

Терапијата со антитела на американската компанија „Регенерон“ ги зголемува изгледите на заболените од ковид-19 да преживеат и нуди нова надеж во лечењето на најтешките...