28.8 C
Skopje
16.9.2021 - 18:36

Ознака: „Регенерон“

Пронајдено е ново оружје во борбата против ковид-19

Терапијата со антитела на американската компанија „Регенерон“ ги зголемува изгледите на заболените од ковид-19 да преживеат и нуди нова надеж во лечењето на најтешките...

Сите сакаат да дојдат до експерименталниот лек што му помогна на...

Откако американскиот претседател Доналд Трамп го прими третманот со антитела од експерименталната терапија на „регенерон“, голем број луѓе посакаа да бидат дел од  клиничките...