6.5 C
Skopje
23.10.2019 - 7:29

Ознака: регенерација

Скопје град за регенерација на културното наследство

Во рамките на европскиот проект Регенерација и оптимизација на културното наследство во креативните градови (РОК) планирани се многубројни активности. Во нив ќе бидат инволвирани...