-6.2 C
Skopje
17.1.2022 - 5:32

Ознака: ревматични болки

Биопрогноза за полесно справување со временските услови

Благодарение на едно мало лично истражување иницирано од УХМР, направив мала анкета на луѓе што ги споделуваат своите симптоми предизвикани од временските услови од...