Ознака: ребрендирање

Меган и Хари своето ребрендирање го ставија во мирување

Меган Маркл и принцот Хари ја одложија својата стратегија за ребрендирање поради пандемијата на коронавирусот. Војводата и војвотката ги ставија сите холивудски планови на чекање...

„Диамед“ го престави својот успех и најави ребрендирање

ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа „Диамед“ е првата Македонска приватна специјална болница, која им склучено договор со Фондот за здравствено осигурување. Медицинскиот персонал...

НЛБ Нов пензиски фонд ребрендиран во Сава пензиско друштво

НЛБ Нов пензиски фонд а.д. Скопје го заврши процесот на пререгистрирање и ќе продолжи да функционира под името Сава пензиско друштво а.д. Скопје. Како што...