12.8 C
Skopje
19.9.2021 - 7:59

Ознака: реална закана

Колку новиот делта-сој е нова реална закана?

Граѓаните треба да здивнат летово од стресот од САРС-вирусите Според проф. д-р Драган Даниловски, неопходно е што помасовно вакцинирање на што поголем дел од населението...