10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 15:24

Ознака: реактивира

Легендарната рок-група „Триангл“ повторно снима

Новите песни имаат весел призвук и наша цел е да ги расположиме луѓето во овие сиви времиња, па затоа и правецот по кој сега...