11.8 C
Skopje
25.10.2021 - 19:29

Ознака: рај

Можеби планетата Земја беше рајот што никогаш не го видовме

Ким Симонсен, фарски писател Ким Симонсен е писател и универзитетски професор, кој живее и твори на Фарските Острови. Има објавено шест книги, главно поезија и...

Во Мексико се гради рај за богатите во време на криза

На брегот на Атлантски Океан, во мексиканското одморалиште Тулум, се гради рај за бегство на богатите за време на криза. Среде џунглата каде што...

Зимскиот центар Појана – рај за скијачите

Држава: Романија Надморска височина: од 1.050 до 1.800 метри Патеки за скијање: во должина до 24 километри Како едно од најдобрите скијалишта во Романија, Појана има над...

Вратите на Собранието – на пеколот или на рајот?

На 27 април за малку била избегната трагедија, која денес се претвори во политичка и правна комедија. Од врата на срамот, се претвори во...