Ознака: рајан ер

„Рајанер“ значително ја намали проценката на годишната добивка

Ирскиот нискобуџетен авиопревозник „Рајанер“ денеска значително ја намали проценката на годишната добивка, предупредувајќи дека резултатите во наредниот период би можеле да бидат уште полоши...

Нов штрајк на летачкиот персонал и пилотите на Рајан ер во...

Германските синдикати повторно ги повикуваат пилотите и летачкиот персонал на Рајан ер во таа земја утре да стапат во еднодневен штрајк, поради, како што...