17.6 C
Skopje
6.6.2020 - 20:25

Ознака: Рационален песимизам

Рационалниот песимизам наспроти невтемелениот оптимизам

Проблемот не е само да сфатиме што ни се случува туку наедно и да имаме моќ да го поминеме она што ни се случува....